به گزارش خبرگزاری اسخاج، فرانچسکا گرگورینی، کارگردان ایتالیایی، یک شکایت ۸۱ میلیون دلار از شیامالان و اپل تنظیم و ادعا کرده که آنها عناصر کلیدی فیلم سال ۲۰۱۳ او با عنوان «حقیقت درباره امانوئل» را سرقت کردهاند.
به گزارش اسخاج، وکیل گرگورینی روز سهشنبه در دادگاه فدرال کالیفرنیا، کلیپهایی از هر ۲ پروژه را به هیئت منصفه نشان داد که در آنها یک مادر متوهم که با مراقبت از یک عروسک انگار از یک نوزاد واقعی مراقبت میکند و یک پرستار بچه که در توهم وی شریک است، سوژههای اصلی داستان هستند.
او به هیئت منصفه گفت: کاملا روشن است که بدون «امانوئل»، «خدمتکاری» وجود نمیداشت.
شیامالان در کنار تهیه کننده تیلور لاتهام و مت چرنیس رئیس برنامه نویسی اپل تیوی پلاس و تونی باگالوپ نویسنده بریتانیایی که سریال را ساخته در این دادگاه حضور یافته بودند. استدلال وکیل آنها بر این امر تکیه داشت که باگالوپ ساخت سریال را سالها قبل از اکران «حقیقت درباره امانوئل» آغاز کرده و کسانی که در ساخت این سریال شرکت داشتند از فیلم استفاده نکردهاند.
وی افزود: گرگورینی به دنبال یک پول بادآورده است و میخواهد ۸۱ میلیون دلار برای کاری که انجام نداده بگیرد، ولی حقیقت این است که سازندگان «خدمتکار» به خانم گرگورینی بدهکار نیستند.
گرگورینی شکایت خود را ژانویه ۲۰۲۰، مدت کوتاهی پس از اولین نمایش «خدمتکار» به دادگاه برد. قاضی فدرال ابتدا این پرونده را رد کرد، اما دادگاه تجدیدنظر دوباره آن را در سال ۲۰۲۲ به جریان انداخت و از آنجا یک اختلاف واقعی بر سر این که آیا این ۲ اثر به شکل قابل توجهی شبیه هم هستند، ایجاد شد.
هیئت منصفه پرونده را با تماشای کامل «حقیقت درباره امانوئل» و سه قسمت اول «خدمتکار» آغاز خواهند کرد.
«حقیقت درباره امانوئل» با بازی جسیکا بیل و کایا اسکودلاریو در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درآمد و فیلم تنها ۲۲۶ دلار در لسآنجلس و فقط ۹ دلار از بلیت یک تماشاگر در فیلادلفیا فروش کرد.
برای اثبات نقض کپی رایت، شاکی باید هم شباهتهای اساسی را نشان دهد و هم ثابت کند متهم به اثر نقض شده دسترسی داشته است.
استدلال گروه اپل این است که این ۲ پروژه از ژانرهای متفاوتی هستند و در حالی که «خدمتکار» یک فیلم مهیج ماورایطبیعی است، «امانوئل» یک درام احساسی درباره دوران بلوغ است.
او گفت: گرگورینی ایده یک عروسک دوباره متولد شده را ابداع نکرده و شما نمیتوانید مالک یک واقعیت و یک ایده باشید چون چنین عروسکی در روانپزشکی کاربرد دارد و بهعنوان کمکهای درمانی برای بیماران در مقابله با غم و اندوه به کار گرفته میشود.
۲۴۵۲۴۵
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شیامالان رودررو با محاکمه ۸۱ میلیون دلاری برای سرقت ادبی" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شیامالان رودررو با محاکمه ۸۱ میلیون دلاری برای سرقت ادبی"، کلیک کنید.