شکل کلاهبرداری ها تغییر می کند/ چگونه پیامک کلاهبرداری را تشخیص دهیم؟

رئیس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا فراجا مشخصه تمام پیامک های کلاهبرداری را ارسال از طریق سرشماره شخصی عنوان کرد.
به گزارش اسخاج سرهنگ رامین پاشایی در یک برنامه رادیویی با اشاره به روش های جدید کلاهبرداری اظهار کرد: متأسفانه برخی رفتارها از سوی هموطنان به این مسئله دامن می زند بعنوان مثال کسی با بنده تماس گرفت و گفت در یکی از شبکه های اجتماعی نه برای خرید کالا بلکه برای سرکتاب ۱۶ میلیون تومان پول واریز کرده است .
وی افزود: متأسفانه خرافه گرایی رمالی و سحر و جادو جرم محسوب نمی شود؛ ولی در صورت داشتن شاکی خصوصی قابل پیگیری است. مردم نباید به سمت چنین مسائلی بروند؛ چراکه اقدامی باطل است و با منطق همسو نیست.
پاشایی در بخشی دیگر از مصاحبه با گلایه از بی توجهی مردم نسبت به لینک های آلوده که همچنان قربانی می گیرد گفت: یکی از چالش های پلیس فتا همین امر است. در جرایم غیرمجازی سرقت به هر طریق ممکن است؛ ولی در فضای مجازی عنصر اجبار وجود ندارد و صرفاً بی توجهی مردم موجب بروز جرایم می شود.
وی افزود: برغم آموزش های پلیس شکل کلاهبرداری نیز تغییر می کند؛ چون یقیناً آن ها نیز شنونده توصیه های ما هستند.
رئیس مرکز امداد و فوریت های سایبری پلیس فتا در خاتمه مشخصه تمام پیامک های کلاهبرداری را ارسال از طریق سرشماره شخصی عنوان کرد و افزود: وقتی شگرد مجرمانه پیچیده تر می شود یعنی آگاهی مردم نیز افزایش یافته است؛ اما مجرمان سایبری هم دارای هوشی بالا هستند.
پایان خبر اسخاج
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شکل کلاهبرداری ها تغییر می کند/ چگونه پیامک کلاهبرداری را تشخیص دهیم؟" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شکل کلاهبرداری ها تغییر می کند/ چگونه پیامک کلاهبرداری را تشخیص دهیم؟"، کلیک کنید.