درحالی که تنها 13روز دیگر به برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری زمان باقی است، جریان های ضدمردمی و معاند تلاش دارند با حربه ها و ابزارهای گوناگون، جامعه را از حضور پای صندوق های رای ناامید کنند؛ راهبردی که طرح موضوع های اقتصادی و بزرگ نمایی چالش های موجود دراین عرصه از مهم ترین نمودهای آن به شمار می رود.
به گزارش اسخاج، همشهری در تیتر یک شماره امروز خود نوشت:
1- درحالی که تنها 13روز دیگر به برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری زمان باقی است، جریان های ضدمردمی و معاند تلاش دارند با حربه ها و ابزارهای گوناگون، جامعه را از حضور پای صندوق های رای ناامید کنند؛ راهبردی که طرح موضوع های اقتصادی و بزرگ نمایی چالش های موجود دراین عرصه از مهم ترین نمودهای آن به شمار می رود.
2- فضاسازی ها در شرایطی است که بررسی روندهای اقتصادی در پیش گرفته شده ازسوی مجلس یازدهم و دولت سیزدهم نشان می دهد تغییر اولویت ها و هدف گذاری ها در عرصه سیاستگذاری اقتصادی، روزنه های امید ملموسی را به سوی رفع چالش های مهم اقتصادی، ازجمله «تورم» گشوده است؛ رویکردی که گویای این نکته مهم است که حضور در انتخابات راهگشای بسیاری از چالش های اصلی کشور خواهد بود.
3- هدف گذاری های مشترک مجلس و دولت و عزم واحد 2 قوه به منظور مهار تورم در کشور، دستاوردهای قابل توجهی دراین بخش به همراه داشته است. ازجمله اینکه در نیمه نخست سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال های قبل، رکورد کاهش «تورم نقطه به نقطه» در 3 دهه گذشته شکسته شد.
4- دولت سیزدهم و مجلس یازدهم درحالی با اتخاذ راهبردها و رویکردهای مشترک، موفق به کشیدن ترمز قطار تورم در اقتصاد کشور شدند که دولت دوازدهم و مجلس دهم دراین زمینه عملکرد ناموفقی داشتند و تغییر ریل سیاستگذاری با حضور مردم پای صندوق های رای در شرایطی اتفاق افتاد که درآن مقطع نرخ تورم در کشور به صورت مستمر درحال ثبت رکوردهای تاریخی بود. دولت دوازدهم در شرایطی به کار خود پایان داد که آمارهای منتشر شده ازسوی مرکز آمار و بانک مرکزی، نرخ تورم را بین 50تا 60درصد اعلام کردند.
5- دولت دوازدهم درحالی به کار خود پایان داد که آمارهای بانک مرکزی نرخ تورم را 3/59درصد نشان می داد. اما راهکارهای مشترک دولت و مجلس باعث سیر نزولی و چشمگیر تورم شد. طبق داده های صندوق بین المللی پول، نرخ تورم ایران از 47درصد در سال 2023به 32درصد در سال 2024کاهش پیدا خواهد کرد.
6- ازجمله اقدامات مجلس در راستای کاهش تورم می توان به مواردی ازجمله «موافقت با کاهش نرخ مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی»، «تصویب و ابلاغ قانون اصلاح ساختار بانک مرکزی، آن هم پس از 50سال»، «رعایت سقف منابع و مصارف بودجه های سنواتی»، «اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا»، «حمایت از تولید و شرکت های دانش بنیان»، «تصویب قوانینی درمسیر تثبیت بازار سرمایه» و… اشاره کرد.
پایان خبر اسخاج
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رای دادیم تورم چی شد؟" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رای دادیم تورم چی شد؟"، کلیک کنید.