هنگامی که سردرد به فرد حمله میکند، شخص باید در طول روز به انجام کارهای سادهای بپردازد که به تمرکز زیادی نیاز ندارد یا پیاده رویی کند و هوای تازه را وارد ریههای خود کند. بهترین درمان ایجاد مقاومتهای جسمی در بدن از طریق تغذیه سالم، انجام ورزش و داشتن تفکرات مثبت و سازنده میباشد.
صبحانه فرد مبتلا به میگرن باید شامل میوههای تازه و خشک شده باشد. ناهار باید عمدتا از غذاهای پروتئینی تشکیل شده باشد. غذاهای نشاستهای همچون نان سبوس دار، غلات، برنج و یا سیب زمینی را باید در هنگام شام به همراه سالاد خام مصرف کرد.
از مصرف ادویه ها، گوجه فرنگی، شیر ترش و غذاهای چربی دار باید اجتناب کرد. نوشیدن یک لیوان آب (آب گرم در زمستان و آب سرد در زمستان) که با یک قاشق چایخوری عسل ترکیب شده است در ابتدای صبح درمان مناسبی برای میگرن محسوب میشود.
طبق تحقیقی مشخص شد که استفاده از پودر گیاه تاناستوم پارتنیوم در درمان میگرن موثر است. این گیاه نوعی گل داوودی از خانواده کاسنی میباشد که به طور سنتی نیز در درمان میگرن از آن استفاده میشده است. میوه گیاه گشنیز در منابع پزشکی کهن ایران به عنوان گیاه موثر در درمان سردرد معرفی شده است.
اثرات ضد درد، ضد التهاب و خواب آوری گشنیز در بسیتری از مطالعات حیوانی و انسانی در مقایسه با دیگر داروها، چون مورفین و اسپرین تائید شده است. وجود موادی، چون لینالول در گشنیز اثرات ضد دردی و ضد التهابی ایجاد میکند. همچنین مطالعاتی نشان داده اند که این گیاه باعث کاهش تولید نیتریک اسید و افزایش نورآدرنالین و سروتونین و در نتیجه کاهش درد میگردد.
سنبل الطیب و بادرنجبویه از جمله گیاهانی هستند که از آنها برای درمان اختلالات خواب، افسردگی، استرس، اضطراب، میگرن و … استفاده میشود. در ایران از ترکیب این دو گیاه به صورت جوشانده برای درمان سردرد و میگرن استفاده میشده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "درمان گیاهی میگرن" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "درمان گیاهی میگرن"، کلیک کنید.