تعداد کلاس های 40 نفره و بیشتر، در کشور به 2 درصد نمی رسد

تعداد کلاس های 40 نفره و بیشتر، در کشور به 2 درصد نمی رسد

اسخاج/خراسان رضوی وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز در کشور، تراکم کلاس ها به طور میانگین 25 نفره است و در مناطق بسیار محدودی، تراکم 40 نفره و در موارد بسیار محدودتری بیش از 40 نفره است که این موارد، به دو درصد هم نمی رسد.

رضا مرادصحرایی امروز (18 خرداد ماه) در مراسم بهره برداری از 21 مدرسه با قالب 130 کلاس درس و چهار پروژه ورزش دانش آموزی در قالب برنامه «یادگار ابراهیم» اظهار کرد: در دولت شهید رییسی در همه حوزه ها نسبت های تازه ای ثبت شد. آنچه تا پایان دولت تحویل دانش آموزان و نظام تعلیم و تربیت خواهد شد، 8000 فضای آموزشی، فرهنگی و ورزشی است که در این 35 ماه ساخته شده است، یعنی به طور متوسط در هر روز کاری، بیش از هشت مدرسه.

وی بیان کرد: تعداد کل مدارسی که در این دوره تکمیل، تجهیز و ساخته شد دو برابر تعداد کل مدارس برخی کشورهاست. در این بین، فضاها و فعالیت های ورزشی بیش از پیش مورد توجه بود. در طرح شهید سلیمانی 2645 فضای ورزشی ساخته شد و تعداد فضاهای ورزشی درون مدرسه ای از 5800 به 8400 فضای ورزشی رسید که حدود 100 درصد افزایش داشت. در مجموع 33 درصد به فضای ورزشی درون مدرسه ای کشور افزوده شد.

مرادصحرایی گفت: اکنون 1750 پروژه ورزشی در کشور در حال ساخت است. در این دوره 35 استخر بزرگ تحویل شده است و تا پایان این دولت 15 استخر دیگر تحویل داده خواهد شد. 19 هزار کانون ورزشی که در دوره کرونا به مراکز واکسیناسیون یا کاربری های دیگر تغییر وضعیت داده شده بودند، بازگشتند و 25 درصد به این فضاها افزوده شد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ردیف بودجه ورزش مدرسه ای که حذف شده بود، در سال 1403 بازگشت و 1000 میلیارد تومان در نظر گرفته شد. از نظر برنامه های ورزشی طرح «هر دانش آموز یک مهارت» را پس از یک دهه توقف از سر گرفتیم و امروز بیش از 300 هزار دانش آموز پایه ششم در حال یادگیری شنا هستند. مسابقات ورزشی که از رونق افتاده بود، به دستور کار بازگشته است.

وی بیان کرد: فدراسیون ورزشی دانش آموزی بیش از هر زمان دیگر فعال شده و اعزام به مسابقات جهانی در دستور کار قرار گرفته است. پس از 13 سال، فعالیت های ورزشی فرهنگیان احیا شد. امروز طرح غربال سراسری دانش آموزان از نظر سلامت جسمی در دستور کار قرار دارد.

مرادصحرایی با بیان اینکه ما برای ساختن آینده ایران و برداشتن استوار گام دوم انقلاب اسلامی باید به مدرسه برگردیم و بستر شکوفایی آینده کشور در نظام تعلیم و تربیت را فراهم کنیم، اظهار کرد: رییس جمهور فقید با این نگاه می گفت که آموزش و پرورش نه یک اولویت که اولین اولویت دولت است. تنگناها و کاستی ها مانع این نگاه نشدند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از خلاقیت ها که استان در آن زمینه الگو شد، فعال کردن ظرفیت های ناشی از مولدسازی و ساخت 5000 کلاس درس بود. نتیجه این اقدامات در وهله اول تحقق عدالت است. هیچ کاری در دولت شهید جمهور آغاز نشد، مگر آنکه نقطه پایانی آن نزدیک شدن به عدالت بود. سرانه فضای آموزشی در استان از متوسط کشور پایین تر بوده و تمرکز بر این استان هم از این جهت است.

وی اضافه کرد: ما با این سه شنبه های افتتاحیه در مشهد مدرسه سه – چهار نوبته نداریم و حرکت ما به سمت حذف مدارس دو نوبته شتابان است. تعداد مدارس و کلاس های دو نوبته کمتر از 10 درصد کل مدارس کشور است.

پایان خبر اسخاج

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تعداد کلاس های 40 نفره و بیشتر، در کشور به 2 درصد نمی رسد" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تعداد کلاس های 40 نفره و بیشتر، در کشور به 2 درصد نمی رسد"، کلیک کنید.