براساس اعلام مرکز آمار ایران، در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۳۲ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۴.۸ درصد)، ۲.۸ واحد درصد کاهش نشان میدهد.
به گزارش اسخاج، در مرداد ماه سال ۱۴۰۳ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۸.۵ بوده که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۶.۷ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۹.۷ درصد افزایش داشته است. در این ماه میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به مردادماه نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۳۲.۰ درصد افزایش یافتهاست.
افزایش تورم ماهانه
براساس این گزارش، در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۶.۷ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۷- درصد)، ۹.۴ واحد درصد افزایش یافتهاست. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین میزان افزایش نسبت به ماه قبل مربوط به قلم «تخم خوراکی» (۲۰.۱ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱۵.۰- درصد) است.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در مرداد ماه سال جاری تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۹.۷ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۸ درصد) ۶.۹ واحد درصد افزایش داشتهاست. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در مرداد ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۹.۷ درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «تخم مرغ نطفه دار» (۶۸.۳ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۲۱.۷- درصد) است.
کاهش تورم سالانه
در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۳۲ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۴.۸ درصد)، ۲.۸ واحد درصد کاهش نشان میدهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱۴.۳ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجهی یک روزه» (۶۴.۷ درصد) میباشد.
شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور مرداد ۱۴۰۳
پایان خبر اسخاج
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کاهش تورم سالانه مرغداران – اسخاج" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کاهش تورم سالانه مرغداران – اسخاج"، کلیک کنید.