خیانت در امانت به باورهای مردم لطمه می زند – خبرگزاری اسخاج | اخبار ایران و جهان

خیانت در امانت به باورهای مردم لطمه می زند - خبرگزاری اسخاج | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری اسخاج، حجت الاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت، با بیان اینکه هیچ بنایی در جهان بدون میزان و شاقول کارش را پیش نمی برد، اظهار کرد: یک استاد بنا بر اساس شاقول گیری صد متر دیوار را به صورت صاف بالا می برد و ساختمان را بر روی این دیوار استوار می سازد.

وی امام را شاقول معنوی ذات اقدس الهی دانست و با بیان اینکه مردم باید ساختمان باطن و زندگی خود را مبتنی بر شاقول وجود امام علیه السلام بنا کنند، خاطرنشان کرد: هدایتگری ها و راهنمایی های امام و بیانات ایشان شاقول الهی است و مردم با مطالعه روایات و به کارگیری آن می توانند خود را شاقول گیری کنند که زندگی درستی را در پیش گرفته اند یا نه.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت در ادامه ضمن اشاره به روایتی از ارایه و عرضه دین داری توسط عبدالعظیم حسنی خدمت امام هادی علیه السلام، با تاکید بر اینکه قرآن کریم، تمام انبیای الهی و ایمه اطهار علیهم السلام شاقول ساخت زندگی مومنانه الهی هستند، اظهار کرد: اینکه کسی بخواهد تمام فرازهای زندگی اعم از اخلاق، سیاست، اقتصاد و رفتار و افکارش را با شاقول های الهی اندازه گیری کند، اصلاً کار سختی نیست.

وی به روایتی نبوی خطاب به همه مردم زمان ها تا روز قیامت اشاره و بیان کرد: پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله خطاب به امت اسلامی شش مساله را که به نوعی از شاقول های ترسیم زندگی ایمانی است و عمل بدان بهشت را برای انسان ضمانت می کند با بیان کردند و باید توجه داشته باشیم که وعده پیامبر (ص) در عظمت و استواری همچون وعده الهی محکم است.

انصاریان افزود: پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله در این روایت تصریح می کنند که در حرف زدن و مراوداتتان با دیگران هیچگاه دروغ نگویید و وقتی وعده ای دادید، خلاف وعده عمل نکنید.

وی با بیان اینکه اگر در خانواده، اجتماع و جامعه ای شما را امین دانستند، نباید با خیانت به باور مردم لطمه زد، ادامه داد: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در این روایت بر اهمیت پرهیز از نظر دوختن به نامحرم تاکید کردند؛ چرا که نظر دوختن به نامحرم تحریک کننده است و شما را آلوده به گناه و معصیت می سازد. بر اساس روایتی از رسول الله صلی الله علیه و آله نگاه حرام تیری از تیرهای شیطانی است.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر با تاکید بر اینکه انسان در همه حال باید خود را از ظلم به مردم، آسیب زدن به ایشان و شهادت علیه آنها و تخریب آبروی مردم باز بدارد، اظهار کرد: انسان در هیچ شرایطی نباید خود را وارد میدان تهمت، دروغ، شایعه و ریختن آبروی مردم سازد.

انصاریان ضمن اشاره به اینکه توجه به شش اصل پرهیز از دروغ، امانت داری، دوری از نگاه به نامحرم، عدم ظلم به دیگران و حفظ آبروی مردم انسان را بهشتی می سازد، خاطرنشان کرد: اگر در حد خودم آگاه به آیات و روایات نباشم و یا در مجالس معنوی تبلیغ دین شرکت نکنم، شاقول نخواهم داشت و دیوار درون، اخلاق و اعمالم کج بالاآمده، گرفتار انحرافات و رذایل اخلاقی و اعمال فاسد خواهم شد.

وی به فرازهایی از آیه 90 سوره نحل «اِنَّ اللَّهَ یَاْمُرُ بالْعَدْلِ وَالْاِحْسَانِ وَاِیتَاءِ ذی الْقُرْبَی وَیَنْهَی عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ وَالْبَغْیِ یَعِظُکُمْ لَعَلَّکُمْ تَذَککّرُونَ» اشاره و اضافه کرد: به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می دهد، و از فحشاء و منکر و ستمگری نهی می کند. شما را اندرز می دهد تا متذکّر این حقیقت شوید که فرمان های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه کسی بخواهد معنای الله را خوب بداند باید دعای جوشن کبیر را بفهمد و با ذکر الله گویا انسان تمام دعای جوشن کبیر و هزار اسم خدا را ندا می دهد، ادامه داد: انسان در تمام مراحل زندگی باید عدالت و میانه روی را رعایت کند و همواره نه اهل افراط و نه اهل تفریط باشد.

وی احسان و نیکی به همه موجودات را رسالت و وظیفه دینی انسان ها توصیف و بیان کرد: خداوند متعال در آیه شریفه 8 سوره ممتحنه اخلاق پاک و کامل الهی را به منصه ظهور می رساند و می فرماید؛ «لَا یَنْهَاککمُ اللَّهُ عَنِ الَّذینَ لَمْ یُقَاتِلُوککمْ فِی الدّینِ وَلَمْ یُخْرِجُوککمْ مِنْ دیَارِکُمْ اَنْ تَبَرُّوهُمْ وَتُقْسطُوا اِلَیْهِمْ اِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُقْسطِینَ»؛ خدا شما را از نیکی کردن و عدالت نسبت به کسانی که در کار دین با شما نجنگیدند و شما را از دیارتان بیرون نکردند باز نمی دارد؛ زیرا خدا عدالت پیشگان را دوست دارد.

انصاریان خود صبر بر مصایب و انجام وظایف را محکم ترین تکیه گاه آدمی دانست و ادامه داد: انسان باید به حدود گذران زندگی قانع باشد و آن را به آغوش بگیرد؛ اگر انسان کم نداشتن را به آغوش نگیرد، برای پر داشتن دچار حرام الهی می شود. انسان باید با ترک لذت های حرام در مقابل خواسته های نامشروع و نامعقول بایستد و بداند که انسان هرگز از دید خدا دور و پنهان نیست.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خیانت در امانت به باورهای مردم لطمه می زند – خبرگزاری اسخاج | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خیانت در امانت به باورهای مردم لطمه می زند – خبرگزاری اسخاج | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.